Verkligheten är snart ikapp.

Läser: A Clash of Kings, av: George R.R. Martin
 
Kom hem till mor & far igår efter en helg hos storebror i Stockholm. Vi vandrade runt på samma gator, spelade biljard, yatzy och dart på fredagskvällen. I lördags var det Halloween-sittning, jag var hade typisk "day of the dead" sminkning och bror var en Power Ranger tillsammans med två andra. Tänka lägga upp en bild, men datorn jag sitter på har inget minneskort uttag och jag vet inte vart "adaptern" ligger, så det får vänta.
I söndags såg vi på "The Experiment", med ägg, bacon, stekt tomat och gurka frukost och avslutade med lite chips, dipp & cola. På eftermiddagen drog vi oss mot Odenplan och lite till hem till morfar och Kerstin och blev bjuda på fin middag & efterrätt. Det är fint att se hur glad morfar blir att vi hälsar på. Och jag blir lika glad själv, när man inte ses så ofta får man ta vara på tillfällena som ges.
 
På lördag bär det hem till Tim, Doris och Karlstad. Har inget jobb men har ändå fullt upp, vet inte hur jag ska hinna allt i November, men det får gå. I början av December bär det av till Hemsedal och säsongsjobb i några månader. Fast jag har inte fått all information och mycket kan hända på en månad. Har för mycket idéer, för lite pengar och ett liv att ta hänsyn till som jag inte kan lämna hursomhelst. Ibland önskar jag att vi var miljonärer, färdigutbildade och kunde göra precis vad vi ville. 
 
Just nu är det något som saknas, men det ordnar sig ("aldrig", som mamma skulle sagt). Fastän det allt som oftast gör det. 
 
Har insett att det är få bloggar jag faktiskt följer.. men jag tycker om "Fokis", för att bilderna är fina och jag önskar att jag kunde få se en del av de som dem upplevt. En blogg jag nyss upptäckt är trummisen Kristian från Sugarplum Fairy, "I min kropp". Om den återkommande cancern, livet, döden och minnen. Han skriver otroligt fint och får mig att känna något, jag vet inte vad. Det är vackert & gripande.
 
 
RSS 2.0