Plant or Animal?

Nu sitter jag här igen. Dagen innan första jobbdagen och nerverna tar kål på mig. Ska dricka lite nyponsoppa, se på "Downton abbey" och läsa lite i "Bubble" innan jag vågar somna. För sanningen är ju den att det känns som om tiden går galet fort när jag sover.
 
 

Keep calm & use the Force.

Åhå, otursdag. Halkade och trillade på golvet förut och slog i armbågen, har lite ont i axeln nu också.. Sedan skulle jag ta ut en plåt ur ugnen och grytlappen gled av en bit precis när jag lyfte så jag satte handen direkt mot plåten. Fy vad det sved. Har börjar utveckla en "fin" blåsa där nu trots att jag spolade iskallt vatten länge och hade en piggelin mot handen. Shit Happens!
 
På fredag ska jag på utbildning inför tre veckors eventjobb. Är sjukt nervös men nu har jag sedan länge passerat the point of no return så det är bara att ta sig i kragen och göra mitt bästa. 
 
Jag vill beställa kläder från hottopic. Heruniverse gör nördvänliga tjejkläder som sitter mer smickrande på kroppen än hand-me-downs, second-hand köp eller kill t-shirtar. Ashley Eckstein gör rösten till Ahsoka Tano i animerade Star Wars: The Clone Wars. Kolla in hennes instagram på Heruniverse. Dom här sjukt grymma klänningarna har jag på min önskelista :)
 

Pure awesomeness!
 

Music if life.

Skönt att vara hemma igen efter dagens provjobb. Det gick jättebra, lite småfel här och där men inget förödande ;) Jag hoppas jag får jobbet men jag vet att de andra som provjobbar också gör/har gjort ett bra jobb. Maybe I'm lucky this time :)
 
Glee. Jag tycker alltid det är tragiskt och tråkigt när en karaktär jag tycker om i en serie dör. Men när den verkliga människan bakom rollfasaden gått bort blir det en helt annan dimension. Gårdagens farväl avsnitt av favorit-quarterbacken Finn, Cory Monteith, var väldigt emotionellt och tårarna brände i mina ögon. De andra i serien har tagit farväl av Cory på hans begravning men fick även en minnesstund för att ta farväl av Finn i och med avsnittet, tillsammans med alla vi Glee-fans runtom i världen. Cory gick bort på samma dag som min bror, kusin och syssling fyller år på kom jag just att tänka på. 13 juli. Alla tankar gick då, liksom nu, till hans familj, vänner och Lea Michele.
 
http://www.youtube.com/watch?v=9yq-XDtNV8w
http://www.youtube.com/watch?v=V7vQt6AoSc0
 

Var e strömbrytaren?

Sweet ^.^

Score! Alltså Sverige, fan vad gött med vinst mot Österrike. Playoffen here we come :) Och eftersom jag inte kollade fotboll hemma hos mami & papi fick jag vråla mål för mig själv medan sambon spelade dataspel med kompisarna och lyssnade på fotbollen istället :9
 
Fått gjort saker idag. Besegrade inte min förmåga att skjuta upp saker men jag fick äntligen tummen ur. Imorgon ska jag provjobba som servitris inför julbord, lite pirrigt men ska göra mitt bästa för att få jobbet. Hade varit obeskrivligt najs!
 
Fick inte mycket till sömn under natten då grannen ovanför hade stökiga efterfest-gäster. Har inga problem med fester i vanliga fall. Men klockan var mellan halv två och tre på natten och jag skulle upp vid sju och dom betedde sig illa. När jag kände att "nej, nu får det vara nog" och var på väg upp ur sängen för att skälla hör jag hur en av grannarna ropar till dom så jag låg kvar. Minns inte när det tog slut men jag somnade väl av utmattning. Att tillägga är att detta är studentboende och det är sjukt mycket folk som bor i området men det brukade vara lugnt och tyst här förr. Men nu har det flyttat in lite party-prissar, och jag känner mig som en gammal kärring som bara vill att dom ska hålla käft :)
Good night, sleep tight & don't let the bed bugs bite!
 

May the Force be with You.

 
Star Wars <3
I söndags visades ett Star Wars maraton på Viasat Film och jag kunde såklart inte låta bli att ägna hela dagen framför tvn. Var alldeles för längesedan jag såg dessa episka rymd-mästerverk! Och då tänker jag främst på "Star Wars", "Empire strikes back" & "Return of the Jedi". De tre nyaste filmerna är bra, men får inte riktigt samma känsla som när man drömmer sig bort i den klassiska trilogin. Denna maratonsöndag (från klockan nio på morgonen till elva på kvällen!) fick mig att uppdatera Star Wars - the old Republic igen och logga in. Kommer fasta igen, as usual, och insåg att jag vill subscriba eftersom free-play enligt mig inte är nog.
 
Ah nördfasoner :) I December är det min tur att ha familjens ps3. Då blir det Ni No Kuni time <3
May the force be with you!
 

I´m covering my ears like a kid.

Jag tänker väldigt mycket, så mycket att jag ofta glömmer bort vad jag håller på med. Det borde väl räknas som tankspriddhet? Tråkväder idag så det blev inget fotograferande. Hoppas på bättre lycka imorgon.
 
Har gått med en klump i magen och funderat över hur allt ska gå med eventjobbet, som jag ska på utbildning inför i nästa vecka, men har insett att det inte är någon idé att oroa sig för saker som inte ännu inträffat. Dålig vana, i guess. Men idag känns saker och ting helt enkelt bra, en stor kontrast mot gårdagens vemod. Jag försöker hela tiden för att leva i nuet men hittar ofta mig själv ältandes i det som var. Att drömma lite om framtiden är det inget fel med i min mening, men jag måste påminna mig själv om att det jag gör nu faktiskt påverkar hur det framtiden kommer se ut.
 
Vem vet, kanske sitter jag ändå i ISS och spejar ut över jorden och rymden. Det vore spejsat!
 
Live long and Prosper!
 

Escapism.

"A mental diversion to retreat from unpleasant realities through diversion or fantasy."

Jag önskar det fanns något jag brann för. Don't get me wrong, jag har många intressen. Men jag har ännu inte funnit något som jag på allvar tror jag vill arbeta med resten av livet. I min värld är saker och ting enklare. Men jag får inte leva i min värld länge nog för att det ska räknas.
 
Har insett min medelmåttlighet. Jag är bra på ganska många saker, men är inte exeptionellt bra på något speciellt. Egentligen är det ganska skönt, ingen prestationsångest där inte. Eller? Har sjukt mycket att göra trots att jag inte börjar jobba förrän om två veckor. Men så fort jag kommer innanför dörren är det som hela kroppen säger emot. Procrastination is my enemy, och vi går hand i hand.
 
Frågan lyder, när ska jag ta mig i den imaginära kragen? Ikväll, imorgon eller nästa vecka. Bestämmer mig för att göra åtminstone en sak idag. För det kan jag verkligen inte skjuta på, men är det inte så det alltid låter. När det inte längre finns utrymme för att skjuta upp nånting längre så blir det gjort.
 
Ojoj. Tror jag ska ta med mig kameran imorgon på en promenad innan jag åker till föreläsningen. Behöver inspiration. Kanske ska testa att skriva den där novellen jag velat skriva hela året. Eller måla en tavla. Jag måste få ett utlopp för något kreativt som inte sker framför en dator eller tv-skärm.
 
 
Over & Out!

Varje dag så hostar jag.

*Host, host* Jag och halsflussen kommer inte överens. Har inte så ont i halsen längre, har fått tillbaka rösten men är fortfarande hes och fått hosta istället. Typiskt när jag ska provjobba som servitris och får höra av mig och säga att jag kan inte denna veckan eftersom jag är sjuk. Vill ju visa ett annat intryck än att jag blir sjuk, eftersom det inte händer mig särskilt ofta.
 
TVn har äntligen köpts och nu inväntar jag bara PS3 i December så jag kan mysa ner mig i soffan och spela Ni No Kuni <3 Förhoppningsvis när ekonomin pekar mer åt rätt håll kan jag köpa GTA5 och The last of us också.
 
Imorgon om jag inte känner mig ras ska jag ut och fota efter studiebesöket på Löfbergs. Är visserligen en kall men fin höst och jag är så att säga out of practice med kameran då den legat i ide i stort sett sedan jag kom hem från Hemsedal.
 
Funderar på att plugga till våren, eller försöka få praktik om jag inte jobbar då fortfarande. Jag har aldrig praktiserat nånstans, förutom med skolan. Det gills inte. Jag är medveten att det är som att jobba men ändå, att få praktik och sedan jobb hade ju kännts fint eftersom man då vet att man gjort bra ifrån sig på praktiken.
 
Hursomhelst, eftersom vi inte behagade gå upp förrän kvart över två idag (tror det är rekord för mig) så blir det middag nu. Haha matglada vi är.. NOT. Pommes med lövbiff och bea-sås, Mums!
 
See you on the other side!
RSS 2.0