Galaxy not so far away

 
Sjukt nöjd med skorna ändå, ännu snyggare dagen efter när färgen torkat helt och jag fått på skosnörena :)

Pysslet jag satt med i måndags efter jobbet. Är sugen på att göra ett par till. Fast de kommer bli helt annorlunda. Det enda som saknas är skorna. Gårdagen spenderades på dop ute på Orust, sedan lite reunion när Carro är på hembesök i Sverige. Blev åskväder, o'learys och appletinies :)
Kom i säng vid halv två, gick upp halv sex för att en timme senare åka till Ullared. Blev ingen överdriven shoppning. Ett par jeansshorts, en t-shirt och en tunika, plus underkläder och småprylar som nagellack, penslar och ny akrylfärg. Tänkte ha lugna fyra lediga dagar men har haft att göra varje dag. Imorgon blir det en löprunda på förmiddagen och förhoppningsvis får jag klippt mitt hår också. Det är på tiden, behöver en uppfräschning! Nu blir det något random serieavsnitt att somna till.
 
Guten Nacht!
 

Tounge tied

Läser: A Feast for Crows Av: George R.R. Martin
 

 
Haha, sämst. Skulle skriva när jag var i Hemsedal. Pfft. Internetet började fungera bra några veckor innan jag drog hem. De tillfällena jag satt i datarummet ägnades mest åt att skypea med min andra hälft och lite för att kolla mejl, bank, betala räkningar och facebook. Men men. Blir väl ett litet bildkollage från Hemsedal när jag får saker och ting att fungera som jag vill.
 
Nu är jag tillbaka i Sverige, och är hemma hos mina föräldrar för sommaren och jobbar tredje sommaren på Sjöfartverket. Sweet! Har blivit ett stort fan av DIY's och tänkte visa galaxy skorna jag gjorde i måndags kväll efter jobbet. Måste köpa mer akrylfärger nu bara :)
 
TGIF tomorrow!
RSS 2.0