Wishful Thinking.

Medan min brors flyg snart lyfter från London påväg till Hong Kong och sedan vidare till slutdestinationen Cairns, Australien sitter jag här och vältrar mig i min avundsglädje. Ska bli skönt dock när han hör av sig och säger att hela resan gått bra och han är framme och välbehållen! :) Kommer sakna honom men får jag nånsin pengar nog kanske jag får pallra mig till andra sidan jordklotet och hälsa på. Det är ju inte forever, men ändå.
 
På fredag börjar nya jobbet som servitris, en vecka senare än jag trodde jag skulle börja men hoppas jag får lite i lön i slutändan ändå och att jobbet framförallt är roligt. När jag jobbat klart där tror jag jag tar en paus i jobbandet (om jag inte fått något nytt efteråt vill säga) tills efter nyår. Behöver en paus hemma hos mor och far. Även om dom inte är hemma då. Ibland behöver jag bara ett litet miljöombyte, även om det är ett välkänt sådant, för att orka starta om. Det är tröttsamt att bara ha visstidsanställningar även om dom är mycket enklare att komma över som outbildad ungdom.
 
Over and Out!

Gamers-weekend.

Game on. Efter dagens jobb-intervju hos McDonald's, fotograferande och chillande på stan i väntan på att biografen ska öppnas var det dags. Jag behöver en spel-helg. Ett slags enmanna-lan (om inte Timtim vill vara med) fast med god sömn, god mat och några pauser (bio!). Annars tänkte jag ägna helgen åt "Ni no Kuni" och "Star Wars: The old republic". Behöver få utlopp för min inre nörd genom spel just nu och jag har ju fått hem mitt Ps3!
 
På söndag ska jag skypea med min bror så jag får säga hejdå igen när han fortfarande är i Sverige. Missar hans Poesikväll i friggan på lördag :( Hade jag haft råd till T&R till Trollis hade jag åkt hem men man kan inte få allt, är glad att jag stannade lite extra hemma förra veckan (Blev klar med event-jobbet 11/11 och stannade hos mami, papi och bror i en vecka).
 
 
 
 

Daydreaming, daydreaming all the time.

If I die young.

Iår firar jag för första gången i mitt liv julafton utan min familj. Förra året kom dom till mig i Norge och tidigare har vi firat jul traditionsenligt med mammas & pappas släkter vartannat år var. Vi har till och med firat jul i Namibia och önskat varandra "god jul" mellan tälten på ökensanden.
Iår är jag hos Tim och hans familj, det kommer vara mysigt att fira jul på kusten. Men det känns underligt redan nu att jag & familjen kommer vara på varsin halva av jordklotet. Men jag är inte bitter, dom kommer ha det fantastiskt i Australien och det är dom värda. Jag kommer sakna dem. Men Tim hjälper. Och dagen innan blir det julgodisbak hos Teresia som det ska, jordnötskakor och rocky roads är planerade innan jag tar bilen vidare till bästkusten.
 
Men först ska jag hinna börja och sluta på mitt nya jobb som servitris på Kjell&Bolas. Det ska bli riktigt kul faktiskt, något nytt fast ändå bekvämt och inte främmande. Och jag ska gå på bio minst två gånger. På lördag ska jag och älsklingen äntligen se "The Hunger Games: Catching Fire". Sett fram emot den sen jag såg första filmen och läste böckerna. Och i december är det såklart dags för andra Hobbit-filmen. Hade varit kul om vi gjorde som förra året och såg nattvisningen med enda skillnaden att alla iår går utklädda. Haha.
 
Flyg vilda fågel. Flyg du som kan.
Hade jag dina vingar, då flög jag min väg och försvann.

RSS 2.0