Buddy sun & moon pal

Blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa mig till himmelen
När mina tassar tagit sats e de för sent att hoppa på i farten
 
Tror ibland jag försöker vända uppochner på min hjärna för att skaka ur all vettig information och alla minnen som kan komma till användning nu när jag än en gång slänger mig handlöst ut i arbetslösheten. Varför gör jag det här mot mig själv gång på gång? Varför tar jag inte bara den snabba vägen och studerar. Men att inte ha någon speciell plan med utbildningen mer än att fylla ut vardagen känns som ett nerköp.
 
Har gjort upp en slags ekonomisk plan för att inte gå under helt. Just nu snorklar jag på ytan och inser att min dröm om volontärarbete just nu är påväg mot botten om jag inte lyckas få en inkomst.
 
Men det ligger inte i mig att ge upp. Då kan jag lika gärna dra täcket över huvudet och strunta i att ens resa mig ur sängen längre.
 
Har haft en par sköna dagar i Sthlm med bror och Evelin. Vi var ute i morfar & Kerstins stuga i söndags innan jag, bror, mor & far begav oss mot brors lägenhet för att packa ner den i ett flak som dom sedan tog med sig hem. I måndags var jag och bror på Evelins jobb, Gröna Lund, och åkte massa attraktioner. Åkte Eclipse, ångrar mig definitivt inte trots min höjdrädsla och att jag blev snurrig. Stockholm är ganska fint ändå, vi tog färjan till Slussen efter Gröna Lund besöket.
 

SKA DU ME Å FLYA?

Cripples, bastard & broken things..

Lyckades efter många om och men ta mig hem idag. Åkte 11.23 från lägenheten i Karlstad. Klockan ett var vi i Åmål och fick höra att det var ett rälsbrott i Köpmannebro så vi skulle få ersättningsbussar. Kvart i två skickar dom iväg en inte ens halvfull buss direkt till Göteborg medan vi andra skulle vänta på nästa buss som vi klockan två fick reda på skulle komma tjugo i tre. Strax efter två kommer en taxi och tar med några passagerare som skulle till Landvetter samt tågkonduktören och lokförarn. Vi andra kollade fundersamt på och väntade vidare på våran buss som lyste med sin frånvaro. Klockan tre kommer en utav Åmåls taxipersonal ut och berättar att en buss åkt förbi Åmål eftersom de inte trodde någon väntade där.. Jaha.. nästa buss skulle komma vid kvart i fyra eftersom då kom det senare tåget för Karlstad till Åmål.. 16.07 åkte vi från Åmål och anlände i Trollhättan för ca 30 minuter sedan.

Undra om man får någon mer ersättning än biljettpriset när SJ glömmer bort sina passagerare?
 


Har ändå haft fyra sköna lediga dagar. I lördags begav jag mig till Göteborg för att träffa Britta, käka god mat och gå runt på kulturkalaset. Kan definitivt rekommendera en hamburgare från Burgerssons, deras kött är från gröna gårdar och levde verkligen upp till förväntningarna!
 
I Söndags bar det av till Karlstad med Tim, hans mor och syster. Nu är han & Doris hemflyttade och jag anländer om ca två veckor! Storhandlade och städade lägenheten och återfanns sedan nyduschad i soffläge under de resterande timmarna av dygnet. Gårdagen blev en jobbsökardag plus en kräftskiva på kvällen med pizza och ett glas rött för mycket.

Har redan skrivit det mesta om idag men väl hemma gick jag en promenad med Emelie och vovven Lizzie, tog en välbehövlig fika och tjötade. Tillbaka hemma blev det stekt potatis med kyckling i en slags blue cheese sås och soffläge med tv. Nu är det snart dags för natten. Tror dock tyvärr jag är för trött för att fortsätta med A feast for crows som jag läst under större delen av dagen.
 
 
Good Night, Sleep Tight & don't let the Bed Bugs Bite!

Appropå låttexter som passa in på ens livssituation..



Don't look ahead, there's stormy weather
Another roadblock in our way
But if we go, we go together
Our hands are tied here if we stay

Oh, we said our dreams will carry us
And if they don’t fly we will run
Now we push right past to find out
Oh, how to win what they all lost

Oh ah, oh ah
We know now we want more
Oh ah, oh ah
A life worth fighting for
 


Appropå..

Appropå att jag snart slutar jobbet för denna sommaren.
Appropå att jag inte vet vad som kommer härnäst.
Appropå att jag längtar till att börja med teatern igen i höst.
Appropå att jag drömmer mig bort mer än vanligt.
Appropå att jag snart är vingklippt.
RSS 2.0